idari ve Mali İşler Müdür Yrd.
10 Ocak 2022

Hilmi ERASLAN.jpeg

Hilmi ERASLAN

Müdür Yardımcısı

Özgeçmiş;

1982 Erzurum Oltu doğumlu Evli ve 3 Çocuk Babası.2007-2010 arası Oltu Devlet Hastanesi'nde görev yaptı.2010-2014 arası Ardahan Göle Devlet Hastanesi Personel Şube,Satın Alma ve Acil Biriminde çalıştı.2014 yılında kısa süreliğine Yozgat  Devlet Hastanesinde  görev yaptı.2014-2017 arasında Oltu Devlet Hastanesi Acil Serviste görev yaptı.2017 yılından itibaren Oltu Devlet Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans Mezunu ve Atatürk üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans mezunudur.